China Creative Company (C3) is een buro voor productontwikkeling  gevestigd in China &

Voor de uitontwikkeling van uw ideeen, voor het design en ontwerpen van uw product tot en met de productie bent u bij C3 aan het juiste adres. We zijn een  een industrial design ontwerpbureau gericht op  productontwikkeling van A tot Z.

 

thumbnail          

Over U!

we kunnen heel veel over onszelf schrijven, maar wie bent u eigenlijk? Bent u een uitvinder of een ontwikkelaar bij een multinational met een nieuw idee?  Maar u vindt de ontwikkel kosten in Nederland (te) duur , en daarbij wilt u ook graag werkende prototypen ontvangen voor een schappelijke prijs.

U denkt ook in successen en wil graag u product prodecuren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres, .Wij luisteren graag naar uw verhaal.

 

Uw voorgangers:

Roel Janssen; Uitvinder en eigenaar van Kidsnautique

T.Mamero. designer voor T-mobile.

Jessie Hu, packing Manager bij SC Johnson Shanghai

1

Services

Ons productontwikkelingproces is enerzijds gebaseerd op de,  " Delftse methode" en anderzijds op onze ervaring binnen Philips maar ook door opdrachten uit te voeren voor andere grote multinationals, zoals Sc Johnson in Shanghai.

We bieden diverse services aan op het gebied van productontwikkeling: zoals markt- onderzoek, idee generatie, concept creatie, productontwerp, 2d en 3d renderings, engineering , prototyping en productie....

Buiten onze sterke creatief vermogen is product engineering en 3d CAD (in solidworks of UG-NX) een van onze sterke kanten.

We hebben complexe producten ontworpen zoals scheerapparaten, kinder alarmen en waterpompen.

Wij geloven dat het inzetten van rapid prototyping modellen in een vroeg stadium zeer belanrijk is in het productontwikkeling proces. Daarom werken we nauw samen met ons zusterbedrijf in Shanghai het rapid prototyping center.

U bent altijd welkom om ons te skypen of te bezoeken in China of Vietnam als u meer wil weten over het ontwikkelen van producten of te wel productontwikkeling van A tot Z.!

 

2